top of page

Keresi az ideális hitelkonstrukciót? Teljesen ingyen segítünk megtalálni!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzak: Bernáth Kinga vagyok, független hitelügyintéző. Szenvedéllyel és készséggel segítek az ügyfeleimnek a bankok bonyolult hitelezési rendszereiben való eligazodásban. Az általam nyújtott szolgáltatás bankfüggetlen és díjmentes, melyet a bankok készséggel biztosítanak a leendő hiteligénylők számára. A segítségemmel lehetőséget kapnak arra, hogy megtaláljuk azon hitelező szervezetet, amely a lehető legjobb hitelajánlatot teszi Önnek.

Bernáth Kinga hitelügyintéző

Bernáth Kinga hitelügyintéző

Szolgáltatásaink

Irodánkban akár egy kézben tud lenni a hitelügyintézéshez kapcsolódó adásvételi szerződés elkészítése, valamint a földhivatali ügyintézés is.

csok icon

CSOK / Babaváró

Ha gyermeket nevel vagy tervez, a legmegfelelőbb ajánlatokkal és szaktanácsadással segítek Önnek a CSOK és Babaváró hiteltermékek között választani.

loan icon

Lakáshitel

Segítek megtalálni Önnek a legjobb lakáshitel ajánlatot, hogy könnyen és gyorsan intézhesse hitelügyeit.

contract icon

Széchenyi vállalkozói hiteltermékek

Ha Ön vállalkozó, akkor segítek megtalálni a legkézenfekvőbb hitelterméket, amely az Ön vállalkozása számára a legoptimálisabb megoldást jelenti.

bank icon

Bankfüggetlenség

Hitelügyintézőként tudom, hogy az egyik legfontosabb dolog a bankfüggetlenség, amelynek révén Ön biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb ajánlatokat kapja meg.

Segítséget nyújtunk, hogy álmai közelebb kerülhessenek

Üdvözlöm, Bernáth Kinga vagyok, független hitelügyintéző, és szenvedélyem, hogy segítsen az embereknek megvalósítani jövedelmező befektetéseiket vagy álmaik otthonát. Banki tapasztalataim alapján mélyen megértettem a hitelezési folyamatot, és elkötelezett vagyok amellett, hogy ezt a tudást felhasználva segítsek ügyfeleimnek megtalálni a számukra legkedvezőbb hitel konstrukciót, a megfelelő banknál. Akár első otthonát szeretné megvásárolni, vagy befektetési céllal vásárol, itt vagyok, hogy keresztül segítsem a bonyolult hitelezési folyamaton a kezdetektől, a vásárlásig.

Kontakt

  • Facebook
  • LinkedIn

Köszönjük megkeresését, mihamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot!

bottom of page