top of page
Budapest Parlament háttérkép
Bernáth Kinga független hitelügyintéző profilkép

Bernáth Kinga

Ingyenes bankfüggetlen hitelügyintézés

Nálunk nem csak hitelről van szó, hanem rólad és a jövődről

Bernáth Kinga hitelügyintéző

Engedjék meg, hogy bemutatkozzak: Bernáth Kinga vagyok, független hitelügyintéző. Szenvedéllyel és készséggel segítek az ügyfeleimnek a bankok bonyolult hitelezési rendszereiben való eligazodásban. Az általam nyújtott szolgáltatás bankfüggetlen és díjmentes, melyet a bankok készséggel biztosítanak a leendő hiteligénylők számára. A segítségemmel lehetőséget kapnak arra, hogy megtaláljuk azon hitelező szervezetet, amely a lehető legjobb hitelajánlatot teszi Önnek.

25 év

Banki tapasztalat

2000+

Elégedett ügyfél

99%

Banki jóváhagyás

8+

Díjnyertesség

panoráma kép budapest felülről

CSOK PLUSZ 2024 - CSOK kalkulátor ingyen

Kérj tanácsot professzionális hitelügyintézőtől, teljesen ingyen!

Miért válassz minket Hitelfelvételhez?

Bernáth Kinga független hitelügyintéző

Szolgáltatásunk a hitelügyintézésben való jártasságunk és az ügyfeleink számára kínált személyre szabott támogatás révén segít a finanszírozás könnyed lebonyolításában.

free service icon

Ingyenes szolgáltatás

Szolgáltatásunk bankfüggetlen és teljesen ingyenes az ügyfeleink számára, mivel a bankok fizetik a díjat a hitel folyósítása után. A bankok szerződött partnereiként dolgozunk.

Personalized options icon

Személyre szabott ajánlat

Minden ügyfél egyedi helyzetét és körülményeit kiemelten kezeljük, mivel jól tudjuk, hogy az egyéni szükségleteket és pénzügyi helyzetet nem lehet egységes kalkulátorral lefedni.

options icon

Bankfüggetlenség

A bankfüggetlenség teszi lehetővé, hogy az ügyfelek számára a legkedvezőbb ajánlatokat válasszuk ki, melyek a személyes pénzügyi helyzetükhöz optimálisan igazodnak.

experienced help icon

Tapasztalt segítségnyújtás

A több mint 20 éves banki tapasztalatom segítségével az összes területre kiterjedő szaktudással választom ki a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

hitel illusztráció
Bernáth Kinga független hitelügyintéző tollal ír

Hitelügyintézési szolgáltatásunk teljesen INGYENES

Hívjon bizalommal és teljesen ingyen végig vezetem a bankok útvesztőjén.

Ügyfeleink mondták

Olvassa el mit írtak ügyfeleink elégedettségükben

Lukács Attila

“Professzionális és barátságos. Nagyon hálás vagyok azért, hogy segített megtalálni a legjobb hitelajánlatot. Csak ajánlani tudom.”

Layber Krisztina

“Gyors és hatékony segítséget kaptunk, és mindent egyszerűvé tett számunkra. Csak ajánlani tudom!”

Horváth Attila

“Nagyon elégedettek vagyunk Kinga munkájával. Segítőkész volt, és mindig gyorsan válaszolt az üzeneteinkre.”

Kapcsolat

Kérdésed van vagy hitelfelvételen gondolkodsz? Lépj velünk kapcsolatba most!

Köszönjük levelét!

 • Facebook

Váltsd valóra álmaid

Az egyszerű folyamata a hitelfelvételnek

Lépjen velünk kapcsolatba

Konzultálj velem igyenesen és mondd el hitellel kapcsolatos vágyaidat, elképzeléseidet.

Feltételek és lehetőségek

Kiválasztom a számodra legjobb hitelopciót, és részletesen ismertetem a feltételeket.

Bankválasztás

Elmagyarázom a bankok ajánlatainak előnyeit és hátrányait, majd segítek kiválasztani a neked leginkább megfelelőt.

Szerződések és folyósítás

A banki kölcsönszerződés részletes megismerése és aláírása után izgatottan várjuk a hitel folyósítását, amikor is az általunk közösen kiválasztott hitelopció valósággá válik, és segít elérni pénzügyi céljaidat és megvalósítani álmaidat.

Bernáth Kinga telefon kapcsolat

Hitelfelvétel szakértővel

Hívj minket, hogy megtaláljuk számodra a tökéletes hitelkonstrukciót.

 • Mikre figyeljek hitelfelvétel során?
  Nagy figyelmet kell fordítani a konkrét hitelkonstrukció Általános Szerződési Feltételeinek és Üzletszabályzatának alapos tanulmányozására. Ha bármelyik fogalom vagy részlet homályos vagy nem egyértelmű, ne habozzon feltenni a banknak a kérdéseit! Elengedhetetlen az összes szerződéses dokumentum alapos olvasása és megértése, mielőtt aláírásra kerül sor. Érdemes összehasonlítani a különböző bankok által kínált hitelkonstrukciókat, például a kamatlábakat, a Teljes Hiteldíj Mutatót (THM), és a további költségeket. Ne korlátozza magát a hitelajánlatok felületes áttekintésére. Alaposan vizsgálja meg azokat, és ha szükséges, forduljon a bank ügyfélszolgálatához vagy látogasson el a legközelebbi bankfiókba, hogy további információkat szerezzen. Az ajánlatok között való választásnál vegye figyelembe a különböző futamidejű lehetőségeket is. Kérjen az ügyintézőtől konkrét példát, hogy megértse a havi törlesztőrészlet változását a futamidő függvényében. Legyen körültekintő és ne hagyja magát elragadni az érdekesnek tűnő ajánlatoktól. Mindig teljes körűen ismerje meg a kiválasztott hitelkonstrukciót, mielőtt bármilyen döntést hozna. Érdemes tudni, hogy a jelzáloghitelre és ingatlanlízingre vonatkozó szerződéstervezetet az ajánlat benyújtásakor, vagy legalábbis a tervezett szerződéskötés előtt legalább 3 nappal kötelezően át kell adni a fogyasztónak. Ezen 3 nap során nem ajánlott aláírni a szerződést, mivel ez a kötelező gondolkodási idő, amely lehetővé teszi a hitelfelvétel következményeinek megfontolását. A jogszabályok továbbá rögzítik, hogy a pénzügyi intézmény a szerződéstervezet átadását követő 15 napig nem változtathatja meg a szerződéses feltételeket, ami biztosítja az ajánlati kötöttség időtartamát. A kötelező gondolkodási idő és az "állandó" ajánlati feltételek egyértelműen a fogyasztók védelmét szolgálják, lehetővé téve számukra, hogy alaposan felkészüljenek egy jelentős pénzügyi döntés meghozatalára.
 • Mekkora hitelt vehetek fel?
  A hitelösszeg nagysága az egyéni pénzügyi helyzetedtől függ. A hitelügyintéző segít megállapítani, hogy mennyi hitelt kaphatsz, figyelembe véve a jövedelmedet, meglévő kötelezettségeidet és a hitelintézet feltételeit. Mindig fontos, hogy ne vegyél fel több hitelt, mint amennyire valóban szükséged van, és amennyit vissza tudsz fizetni.
 • Milyen típusú hitelt érdemes felvenni?
  A megfelelő hiteltípus kiválasztása attól függ, hogy mire szeretnéd felhasználni a hitelt. Például személyi kölcsönt választhatsz rugalmas célra, lakáshitelt otthonvásárláshoz vagy autóhitelt járművásárláshoz. A hitelügyintéző segít megtalálni a legmegfelelőbb típust, figyelembe véve a céljaidat és a pénzügyi helyzetedet.
 • Milyen lesz a havi törlesztőrészletem?
  A havi törlesztőrészlet összege a hitelösszegtől, a kamatlábtól és a futamidő hosszától függ. A hitelügyintéző képes lesz kiszámolni, milyen havi törlesztőrészletre számíthatsz az általad választott hitel esetén, így tisztában lehetsz a pénzügyi terheiddel.
 • Mennyi ideig tart a hitel jóváhagyása?
  A jóváhagyási folyamat időtartama változhat a hitelintézettől és a hitel típusától függően. Általában a független hitelügyintézők segíthetnek felgyorsítani ezt a folyamatot azzal, hogy megtalálják a megfelelő bankot és segítenek a szükséges dokumentumok beszerzésében.
 • Milyen dokumentumokra van szükség a hitelfelvételhez?
  A hitel típusától és a banktól függően változhatnak a szükséges dokumentumok. Általában szükség van jövedelemigazolásra, személyazonosításra és lakcímigazolásra. A hitelügyintéző segít összegyűjteni és előkészíteni ezeket a dokumentumokat.
 • Mennyi idő alatt kell visszafizetni a hitelt?
  A hitel visszafizetési határideje a hitel típusától függ, de általában hosszabb távú kötelezettséget jelent. A hitelügyintéző segít meghatározni a futamidőt, amely a pénzügyi helyzetednek és a hitelcélednek megfelelő.
 • Milyen kamatlábat kapok?
  A kamatláb függ a hitel típusától, a futamidőtől, a jövedelmedtől és a hitelintézettől. A hitelügyintéző segít megtalálni a legkedvezőbb kamatlábat a számodra.
 • Mi történik, ha lekésem a törlesztőrészletet?
  Ha lekéssed a törlesztőrészletet, akkor kamatok és késedelmi díjak felmerülhetnek. A pontos következmények a hitel típusától és a banktól függnek. Fontos, hogy mindig az előírt határidőn belül törleszd a hitelt, hogy elkerüld ezeket a költségeket.
 • Miben különbözik egy független hitelügyintéző a banki hitelügyintézőtől?
  A független hitelügyintéző olyan szakember, aki nem kötődik egyetlen bankhoz vagy pénzintézethez. Az ő feladata az ügyfél érdekeinek szem előtt tartása, és azon dolgozik, hogy megtalálja a legjobb hitelajánlatot a számodra, függetlenül attól, hogy melyik bank vagy hitelintézet kínálja azt.
 • Milyen típusú hiteleket kínál egy független hitelügyintéző?
  A független hitelügyintéző általában széles körű hiteltermékeket kínál, beleértve a személyi kölcsönöket, lakáshitel lehetőségeket, vállalkozói hiteleket és egyéb hitelopciókat. Ő segít megtalálni az igényeidnek megfelelő konkrét hiteltípust.
 • Miért érdemes egy független hitelügyintézőt választani?
  A független hitelügyintéző olyan szakértő, aki számtalan banki és pénzintézeti ajánlatot tud összehasonlítani, és az ügyfelei érdekeit szem előtt tartja. Ő segít megtalálni a legkedvezőbb feltételeket és kamatlábakat, és a lehető legjobb megoldást kínálja a pénzügyi igényeidre.
 • Valóban teljesen ingyenes a független hitelügyintéző szolgáltatása?
  Teljesen ingyenes a független hitelügyintéző szolgáltatása, és nem terheli a hitelfelvevőt semmilyen közvetlen költség. A bankok fizetik a hitelügyintézőnek a közvetített hiteltermékekért járó jutalékot. Ezért érdemes számításba venni a hitelügyintéző szolgáltatásainak lehetőségét, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb hitelajánlatot.
 • Milyen információkat kell átadnom a független hitelügyintézőnek?
  Az ügyfeleknek általában át kell adniuk pénzügyi helyzetüket, jövedelmüket, meglévő kötelezettségeiket, valamint a hitel célját és összegét. Ezek az információk segítenek a hitelügyintézőnek a legmegfelelőbb hitelajánlatok kiválasztásában.
 • Mennyi idő alatt lehet elintézni egy hiteligénylést a független hitelügyintézőnél?
  A hitelügyintézés időtartama függ az adott hitelintézetektől és a hitel típusától. Általában a független hitelügyintéző segít felgyorsítani a folyamatot, és segít az ügyfeleknek a szükséges dokumentumok beszerzésében.

További kérdése van?

Hívjon minket további segítségért.

bottom of page