top of page
rob-girkin-BWRY6qXMxfU-unsplash.jpg

Illeték és adó tanácsadás

Tisztelt Ügyfelünk! Dr. Mikó Attila vagyok, ingatlan ügyvéd, és örömmel vállalom az illeték és adó tanácsadással kapcsolatos szolgáltatások nyújtását.

Az illeték és adó tanácsadás fontos szerepet játszik a jogi folyamatokban és az üzleti tevékenységekben. Az illeték és adók pontos megértése és betartása kulcsfontosságú ahhoz, hogy elkerüljük a jogi konfliktusokat és a pénzügyi nehézségeket. Szolgáltatásaim célja, hogy segítsek Önnek eligazodni az illeték és adórendszerben, hogy megfelelően megfizesse az illetéket és adókat, és minimalizálja az esetleges kockázatokat.

Az illeték és adó tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásaim a következők:

1.

Adózási tanácsadás

Tájékoztatom Önt az adójogszabályokról, és segítek értelmezni az adókötelezettségeket. Áttekintjük az adózással kapcsolatos jogi előírásokat, mint például az szja (személyi jövedelemadó), társasági adó, áfa (általános forgalmi adó), illetve más helyi adók és díjak. Segítek az adóbevallások elkészítésében, adókedvezmények és adókötelezettségek optimalizálásában.

2.

Illeték tanácsadás

Az illetékfizetési kötelezettségek megértése és betartása kulcsfontosságú. Tájékoztatom Önt az illetékfizetési kötelezettségekkel kapcsolatos jogszabályokról, és segítek meghatározni az illetékfizetés mértékét és határidejét. Szükség esetén segítek az illetékek pontos kiszámításában és az illetékbevallások elkészítésében.

3.

Adóellenőrzések és viták

Ha adóellenőrzésre vagy adóvitára kerül sor, segítek Önnek az ellenőrzési folyamatban és a vitarendezési folyamatban. Felkészítem Önt az ellenőrzésre, és szükség esetén jogi képviseletet biztosítok az adóhatóság előtt vagy más vitarendező fórumon.

4.

Adótervezés

Segítek az adótervezésben, hogy optimalizálja az adókifizetéseket és kihasználja az adókedvezményeket. Tájékoztatom Önt az adótervezési lehetőségekről, és segítek meghatározni a legkedvezőbb adóstratégiát az Ön számára.

5.

Jogszabályi megfelelés

Gondoskodom arról, hogy az adózással és illetékfizetéssel kapcsolatos tevékenységei minden vonatkozó jogszabálynak eleget tegyenek. Nyomon követem az adózási változásokat és aktualizálom az információkat, hogy mindig naprakész legyen a tanácsadásom.

Az illeték és adó tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásaim során minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy biztosítsam Önnek a jogi védelmet és segítséget. Tapasztalatom és szakértelmem segítségével igyekszem megkönnyíteni az adózási és illetékfizetési folyamatot, és minimalizálni a lehetséges kockázatokat.

Ha bármilyen kérdése merülne fel az illeték és adó tanácsadással kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásaimat, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Nagyon szívesen segítek Önnek az adózással és illetékfizetéssel kapcsolatos ügyeiben.

bottom of page