top of page
rob-girkin-BWRY6qXMxfU-unsplash.jpg

Végrendelet írás

Tisztelt Ügyfelünk! Dr. Mikó Attila ingatlanspecialista ügyvéd vagyok, és örömmel vállalom akár a szóbeli végrendelet, érvénytelen végrendelet és közjegyző által készített végrendelet témájában nyújtott tanácsadási szolgáltatásokat.

A végrendelet egy fontos jogi dokumentum, amelyben Ön rögzítheti utolsó akaratát és döntéseit a vagyonáról, illetve annak felhasználásáról a halála után. Azonban fontos tudni, hogy a szóbeli végrendelet érvénytelen, és a közjegyző által hitelesített végrendelet biztosítja a legmagasabb szintű érvényességet és jogi biztonságot.

A szolgáltatásaim a következő területeket foglalják magukban:

1.

Végrendelet írása és érvényessége

Részletes konzultáció során segítek Önnek a végrendelet írásában, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit és kívánságait. Kiemelten hangsúlyozom a végrendelet érvényességéhez szükséges jogi követelményeket, hogy biztosítsam a dokumentum jogi érvényességét és végrehajthatóságát.

2.

Érvénytelen végrendelet felülvizsgálata

Ha Ön aggódik az általa korábban készített végrendelet érvényességét illetően, segítek a dokumentum felülvizsgálatában és értékelésében. Ezzel lehetőséget teremtek arra, hogy az esetleges hibák vagy hiányosságok javításra kerüljenek, és érvénytelenített végrendelet helyett érvényes dokumentum álljon rendelkezésére.

3.

Közjegyző által készített végrendelet

Amennyiben az Ön számára a legnagyobb jogi biztonságot és érvényességet kívánja elérni, javaslom a közjegyző által készített végrendeletet. Segítek Önnek a közjegyzői eljárásban és a végrendelet hitelesítésében, hogy biztosítsam a dokumentum hitelességét és végrehajthatóságát.

Az Ön vagyonának és utolsó akaratának védelme a legfőbb prioritásom. Tapasztalatom és szakértelmem segítségével gondoskodom arról, hogy a végrendelet megfeleljen az Ön egyedi igényeinek és a jogi előírásoknak.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a szóbeli végrendelet, érvénytelen végrendelet vagy közjegyző által készített végrendelet témájában, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásaimat, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Nagyon szívesen segítek Önnek a végrendeletírás és a jogi kérdésekkel kapcsolatos ügyeiben.

bottom of page