top of page

Jófogás ingatlan - Az ingatlanhirdetés teljes útmutatója a jófogás.hu-n


jófogás ingatlan

Üdvözlöm! Mint ingatlanspecialista ügyvéd, szeretném bemutatni Önnek a Jófogás.hu ingatlanhirdetési platformot, amelynek segítségével könnyedén és hatékonyan hirdetheti ingatlanát, illetve megtalálhatja álmai otthonát. Az alábbiakban részletesen áttekintjük, hogyan adhat fel hirdetést, hogyan kereshet ingatlant, és milyen lépéseket tegyen az ingatlan adás-vétel folyamatában.

Miért válassza a Jófogás.hu-t az ingatlanhirdetésekhez? A Jófogás.hu a legnépszerűbb online hirdetési platform, amely kiváló lehetőséget kínál ingatlanjának sikeres értékesítésére. Az oldal hatalmas látogatottságával és felhasználóbázisával biztosítja, hogy hirdetése az ideális vásárlókhoz jut el. Emellett a Jófogás.hu ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít, így nem kell költségeket viselnie a hirdetés feladásáért.


Hogyan adhat fel ingatlanhirdetést a Jófogás.hu-n?

 1. Regisztráció: Látogasson el a Jófogás.hu weboldalára és regisztráljon ingyenesen egy felhasználói fiók létrehozásához.

 2. Bejelentkezés: Jelentkezzen be a fiókjába az e-mail címével és jelszavával.

 3. Hirdetésfeladás: A felhasználói felületen találja meg az "Ingatlan hirdetése" opciót, ahol követheti a hirdetésfeladás lépéseit. Töltse ki a megfelelő adatokat, adjon hozzá képeket és írjon vonzó hirdetésszöveget az ingatlanról.

Hogyan keressen ingatlant a Jófogás.hu-n?

 1. Keresőfunkció használata: Az oldal tetején található keresőmezőbe írja be a keresett ingatlan típusát, helyszínt vagy más kritériumot, majd kattintson a "Keresés" gombra.

 2. Szűrési lehetőségek: Az eredmények oldalán használja a szűrőket, hogy finomhangolja a keresést. Szűrhet az ár, a méret, a szobák száma és egyéb jellemzők alapján.

 3. Részletes információk: Kattintson az egyes hirdetésekre, hogy részletes információkat olvasson az ingatlanokról, beleértve a képeket, leírást, paramétereket és elérhetőséget.

Az ingatlan adás-vétel folyamata a Jófogás.hu-n

 1. Kapcsolatfelvétel az eladóval: Amennyiben egy hirdetés felkeltette az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot az eladóval a Jófogás.hu üzenetküldő rendszerén keresztül.

 2. Megtekintés és tárgyalás: Egyeztessen az eladóval a megtekintés időpontjáról. Fontos, hogy alaposan megvizsgálja az ingatlant, és tegyen fel kérdéseket az eladónak a részletekről.

 3. Szerződéskötés: Amennyiben megállapodásra jutott az árban és az ingatlan állapotában, készítsen szerződést az eladóval. Az ügyvéd segítséget nyújthat a szerződés megfelelő kidolgozásában és a jogi követelmények betartásában.

Hasznos tippek és tanácsok az ingatlanhirdetéshez a Jófogás.hu-n

 1. Hirdetés szövege és képek: Írjon részletes, informatív hirdetésszöveget, amely kiemeli az ingatlan előnyeit és jellemzőit. Tegyen fel vonzó fotókat, amelyek bemutatják az ingatlan legjobb tulajdonságait.

 2. Megfelelő ár meghatározása: Vizsgálja meg a hasonló ingatlanok árait a piacon, és határozza meg a reális értéket az ingatlanának. Ne túl- vagy alábecsülje az árat.

 3. Kommunikáció az érdeklődőkkel: Legyen gyors és professzionális a válaszadásban. Válaszoljon az érdeklődők kérdéseire és nyújtson részletes információkat az ingatlanról.

Gyakori kérdések és válaszok

 1. Hogyan tudom szerkeszteni vagy törölni a feladott hirdetésemet?

 • A fiókjában módosíthatja vagy törölheti a hirdetéseket az "Aktív hirdetések" vagy "Lejárt hirdetések" menüpont alatt.

 1. Mennyibe kerül az ingatlanhirdetés feladása a Jófogás.hu-n?

 • Az ingatlanhirdetés ingyenes a Jófogás.hu-n, nincsenek feláras költségek.

A Jófogás.hu ingatlanhirdetési lehetőségei ideálisak az ingatlanok sikeres értékesítéséhez vagy vásárlásához. Könnyedén és ingyenesen adhat fel hirdetést, és rengeteg potenciális vásárlóval találkozhat. Fontos azonban, hogy figyeljen az ingatlan adás-vétel folyamatára és kövesse a legjobb gyakorlatokat a sikeres tranzakciók érdekében. Ha bármilyen további kérdése van, ne habozzon felkeresni engem, mint ingatlanspecialista ügyvédet. Sok sikert kívánok az ingatlanhirdetéséhez!

Dr.Mikó Attila ingatlanspecialista ügyvéd

+36 30 942 7533

iroda@ugyvedma.com


jófogás ingatlan mobil

Comentarios


bottom of page